Починається другий листопадовий тиждень. Перша приготувала невеликий сюрприз у вигляді дощів, друга з середини тижня не надто обрадує першими серйозними заморозками.

Температура поступово спускається до нуля, хоча ще недавно українці могли насолоджуватися приємними градусами під час прогулянок. Листопад бере все в свої руки, він хоче налякати городян лютими холодами перед Новим Роком. І йому, ймовірно, це вдасться. Хоча ще в понеділок Все Буде Добре.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Відомий народний синоптик Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу погоди.

"Циклони з фронтами будуть бігати з півдня на північ - тому основні дощові і вітряні події будуть спостерігатися в районі Середземномор'я, у Великобританії і Скандинавії", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У понеділок, 8 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +7℃ ...+19℃ вдень і +2℃ ...+8℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям західних регіонів (Луцьк, Хмельницький), найтепліше — в Криму. Центральні регіони занурить в дощі. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (південно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +8℃ ...+10℃ вдень, вночі +4℃ ...+6℃.

Прогноз погоди на 8 листопада, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 8 листопада, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики назвали листопад теплим місяцем, чи чекати сніг при плюсовій температурі

Як повідомляв Знай.ua, українці грітимуть домівки дровами? У Шмигаля назвали основні сценарії проведення опалювального сезону 2021/22

Також Знай.ua писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання