У мережі розповіли про рекорди, які пов'язані з риболовлею. 11-річний хлопчик з гігантською рибою, кораловий групер в Червоному морі, і багато інших.

Про це повідомляли на сайті Міжнародної Асоціації спортивного рибальства (IGFA).

Як і в будь-якому іншому виді спорту, в риболовлі є власні рекорди. Ось, наприклад, Тамас Трекслер ловив рибу на Червоному морі в Єгипті. Близько 15 хвилин він намагався боротися з цим гігантом, як раптом все ж витягнув практично 15 кілограмового коралового групера, і встановив світовий рекорд. Практично на половину даний рекорд перевершив той, що був встановлений кілька місяців тому.

Гігантська риба, фото: IGFA
Гігантська риба, фото: IGFA

Варто відзначити, що це різновид морського окуня, що мешкає в Червоному морі і в Індійському океані від східного узбережжя Африки до коралового трикутника

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Мешканка Нової Зеландії Келлі Траутон ловила рибу в затоці Вайхау, і 4 липня цього року їй вдалося витягнути рибу вагою в 52 кілограми - Південний блакитний тунець.

Гігантська риба, фото: IGFA
Гігантська риба, фото: IGFA

Також, один з рекордів був встановлений 11-річним хлопчиком із західної частини Австралії. Він витягнув на вудці величезного золотого каранга, і тим самим побив світовий рекорд.

Здобиччю юного рибалки став великий золотий каранг вагою 11 кілограмів 60 грамів. Пізніше виявилося, що він встановив відразу два світових рекорди. Варто відзначити, що золоті каранги відносяться до променеперих риб, і водяться в субтропічних водах Індійського океану. Їх максимальна вага може становити до 15 кілограмів.

Гігантська риба, фото: IGFA
Гігантська риба, фото: IGFA

Нагадаємо, що закохані встановили світовий рекорд найтривалішим поцілунком

Раніше повідомляли, що пара з України виростила гарбуз рекордних розмірів

Також, скільки потрібно гарувати українцям заради новенького iPhone