"Нова пошта", скріншот: Youtube
"Нова пошта", скріншот: Youtube

"Нова пошта" знизила тариф до 35 гривень: як і де скористатися акційною пропозицією

Як повідомляє сайт "Нової пошти", до кінця року вводиться єдиний акційний тариф, і за 35 гривень можна замовити доставку посилки в поштомат в будь-якому напрямку. Вага посилки не повинна перевищувати 20 кг, а розміри - 40х50х30 см, щоб вона змогла поміститися у комірку. Оціночна вартість відправлення повинна бути в межах 6000 гривень.

Черга, скріншот: YouTube
Черга, скріншот: YouTube

Допомога від Мінсоцполітики до 100 тисяч: анонсовано виплати безробітним українцям, коли і як можна отримати

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Для багатьох українських підприємців-початківців з'явилися дуже цікаві новини. У 2022 році в державі стартує програма "Рука допомоги", в рамках якої безробітні українці зможуть отримати до 100 тисяч гривень.

Скрін, Instagram Біллі Айліш
Скрін, Instagram Біллі Айліш

Напівгола Біллі Айліш у сукні-сітці змусила фанатів молитися

Американська співачка Біллі Айліш, яка стала справжньою іконою стилю для багатьох шанувальників, здивувала своїх фанатів відвертим образом на афтепаті Met Gala 2021. Відповідне фото 19-річної зірки опублікували багато ЗМІ.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Леся Нікітюк втерла носа Світлані Лободі з її шкарпетками

Співачка Світлана Лобода нещодавно в інтерв'ю зізналася, що вона завжди вимагає присутність зволожувача повітря, чай і навіть шкарпетки. Останнє, тому що вона ніколи їх не стирає, а одягає нові. Нещодавно в Stories Леся Нікітюк пожартувала на цю тему: "Який там райдер у Свєти Лободи? Ось мій". Спочатку Леся сфокусувала увагу на собі, а потім показала візок з величезним засмаженим птахом.

Пасажири "Укрзалізниці", скріншот: YouTube
Пасажири "Укрзалізниці", скріншот: YouTube

Укрзалізниця влаштувала пасажирам безкоштовну "головомийку" у вагоні

"Укрзалізниця" знову влаштувала насильницьке купання своїм пасажирам. Вода текла у вагоні просто зі стелі. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook українець Ігор Грумідський. На пасажирів поїзда, в якому він їхав, почала литися вода зі стелі. На жаль, чоловік, який вказав у профілі, що працює на залізничному транспорті, не повідомив, в якому саме поїзді пропонують нову послугу.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Кого обере Злата Огнєвіч на проєкті "Холостячка": астролог зробив прогноз

Зараз у проєкті залишилося чотири учасники, які претендують на серце української красуні. Астролог зазначила, що останній, який пішов з шоу "Холостячка" Олег Плахотнюк був ідеальним варіантом. Слідом йде Андрій Хветкевич.