Синоптики України прогнозують дощі, тумани та сніг у листопаді на території країни.

Співробітник Харківського регіонального центру з гідрометеорології Ігор Кибальчич прогнозує найближчим часом опади, а на заході країни можна очікувати навіть мокрий сніг. Цим він поділився з виданням «Телеграф».

У наступні сім днів українці в усіх регіонах можуть очікувати на дощі, а от центральну та південну частину України та на Буковині заллє найбільше, тому мешканці мають приготувати парасольки і дощовики. За словами синоптика, снігу на цьому тижні чекати не доводиться, але Карпати може дещо притрусити.

Туман, abetka babycard
Туман, abetka babycard

Вітер за прогнозом з південно-західного напрямку зміниться на північно-східний з понеділка, його скорість сягатиме 5-10 м/с.

Періодичне випадання дощів та відносно тепла температура повітря, за думкою синоптика, посприяє тому, що деякі регіони нашої країни накриють вранішні та нічні тумани.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Знай.ua нагадує: Погода 8 листопада намочить українців, щоб потім їх заморозити в лід серед тижня

Як раніше повідомляв Знай.ua: Синоптики назвали листопад теплим місяцем, чи чекати сніг при плюсовій температурі

Також Знай.ua писав: Дощі, морози та мокрий сніг: який прогноз на листопад залишив українцям народний синоптик Леонід Горбань