7 листопада від початку доби на території проведення ООС станом на 17:00 було зафіксовано 8 випадків порушення режиму припинення вогню, про що повідомляється на офіційній сторінці Операції об’єднаних сил у facebook.

В повідомлені йдеться про відкриття вогню з гранатометів різних систем, а також стрілецької зброї по позиціях українських військових. Двічі вогонь вівся із застосуванням озброєння, яке заборонене Мінськими домовленостями.

Обстріли зафіксовані біля населених пунктів: Павлополя, Гнутового, Водяного, Луганського, Пісків. Обстріли велися із мінометів, гранатометів різних систем, а також з використанням безпілотного літального апарату.

"Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям, ще двоє зазнали поранень. Воїнам надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров’я одного пораненого – середньої важкості, іншого – задовільний", - йдеться у повідомлені.

повідомлення, facebook.com/pressjfo.news
повідомлення, facebook.com/pressjfo.news

В дописі зазначається, що українські військові вогнем у відповідь змусили замовчати ворожу зброю, не використовуючи при цьому заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Рубежі підрозділів не змінилися, а завдання з контролю ситуації та стримування агресії з боку російських найманців продовжують виконуватися.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Знай.ua нагадує: Родина переселенців втекла від обстрілів і залишилася з порожніми руками, врятувала мрія - "В моїй валізі був…"

Як раніше повідомляв Знай.ua: Ранні підйоми, громіздкі каструлі і висока температура: красуня Наталка замінила бійцям маму і розповіла про важку роботу кухаря

Також Знай.ua писав: Воїни ЗСУ показали вправну стрілянину з гранатометів і "зеніток" на Донбасі: окупанти затремтіли