Пресштаб ООС продовжує ділитися різними новинами, пов'язаними з українськими захисниками, в соціальній мережі Facebook.
Щодня публікуються ранкові та вечірні зведення з приводу ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил. А зараз українцям вирішили розповісти про тренування бойових підрозділів прикордонників у Донецькій області.

Воїни ЗСУ, фото: Facebook
Воїни ЗСУ, фото: Facebook

"Днями в Донецькому прикордонному загоні проведені польові заняття з вузькопрофільними фахівцями бойової спрямованості. Основна складова - навчальні стрільби. Метою практичних тренувань було вдосконалити знання та навички військовослужбовців. За програмою навчань підрозділи прикордонного загону здійснили марш і розгортання на позиціях в районі виконання завдань. Також Прикордонники відпрацювали тактичні епізоди бойового застосування з виконанням вправ стрільб", - йдеться в публікації.

Воїн ЗСУ, фото: Facebook
Воїн ЗСУ, фото: Facebook

Таким чином наші прикордонники мали можливість повправлятися у стрільбі із зенітних установок і гранатометів різних систем. Однак особливу увагу воїни ЗСУ приділили саме тренуванню з тактичної медицини та інженерної підготовки.

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Нагадаємо, Старомар'ївка перейшла під контроль українських військових? Бригада "Холодний Яр" повідомила надважливу новину

Як повідомляв "Знай.ua", воїни ЗСУ потрапили під гранатометний обстріл, п'ятеро поранені: українські воїни дали гідну відсіч ворогові

Знай.ua писав, український герой згадав, як гільза врятувала його від загибелі: "Бачу порожнечу в очах"