Військові кухарі, як бійці невидимого фронту - на перший погляд їх ніби не видно, але вони завжди в повній бойовій готовності. Для них не існує жодної причини, щоб не виконувати свої посадові обов'язки: в пункті постійної дислокації, на передовій, на навчаннях або змаганнях – вони "готові до бою", адже війна війною, а обід строго за розкладом.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСтарший солдат Наталія майже з перших днів війни склала Військову присягу і вступила до лав Збройних Сил України. Про історію Наташі нагадує прес-центр ООС в мережі Facebook.
"Бути військовою це була мрія ще з дитинства. Завжди захоплювалася формою, кожен військовий - це лише повага і гордість. Події, що відбулися в нашій країні на початку 2014 року стали своєрідним каталізатором. Я зрозуміла, що час настав - треба йти в армію і бути корисною в час, коли цього країна потребує найбільше.", - переконує Наталя.
Спочатку Наталя була військовим зв'язківцем, але трохи згодом змінила радіостанції на білий фартух.
"Я не маю спеціальної освіти, але готувати люблю найбільше. Та й завжди перед очима була моя мама, яка багато років прослужила військовим кухарем, і досі служить. Не можу сказати що моя робота легка: ранні підйоми, громіздкі каструлі, висока температура на кухні – важко, але отримую задоволення від своєї роботи, від подяки побратимів, які після кожного прийому їжі щиро посміхаються. Це все надихає і втома відразу проходить, як ніби її і не було", - розповіла дівчина.
А з нагоди професійного свята (20 жовтня - День кухаря), хочу побажати кожному, хто причетний до кулінарії-міцного здоров'я, мирного неба та смачних страв!
Раніше повідомляли, фронтові кухарі ЗСУ показали, чим годують солдатів і розповіли про секретні інгредієнти: "Щоб йшли з посмішкою".
Як повідомляв Знай.uа, Сергій Притула отримав полум'яну "листівку" просто з Донбасу: "З повагою...".
Знай.uа писав, патріотичні сили провели Марш Нації в Києві і оголосили вимоги до Зеленського.