Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Тіна Кароль не Брітні, а Стас не Ван Дамм

У Stories співачка виклала архівне фото зі своїм старшим братом Станіславом. Знімок зробили після того, як співачка стала призером міжнародного музичного конкурсу "Нова хвиля" в 2005 році. Тіна Кароль на цьому фото тримає в руках кришталеву нагороду, але чомусь виглядає чи то засмученою, чи то дуже втомленою, тобто абсолютно безрадісною, як і її брат.

Підробка сертифікатів про вакцинацію, mvs.gov.ua
Підробка сертифікатів про вакцинацію, mvs.gov.ua

Озвучено нові покарання за підробку сертифікатів: до 3 років в'язниці і 170 тисяч штрафу

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Український парламент прийняв законопроєкт, який вводить кримінальну відповідальність за підробку COVID-сертифікатів. Шахраям може загрожувати до 3 років в'язниці і штраф 170 000 грн. Тепер громадянин, який використовує підроблений сертифікат може заплатити 17-34 тисячі гривень штрафу. Медпрацівник, який вніс неправдиві дані до реєстру - 68 тис. гривень, або позбавлення волі на 2 роки.

Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich
Злата Огнєвіч, instagram.com/zlata.ognevich

Злата Огнєвіч вирішила стати "поганою" дівчинкою заради чоловіків

Злата розмістила рекламний пост зі звуковою електричною щіткою для чищення зубів, яка за словами артистки, кардинально змінила її ранковий ритуал і полегшила життя. На опублікованому знімку співачка позує з рекламним товаром, але увагу фанатів привернула велике тату на її грудях, трохи нижче шиї.

Літак. Фото: РІААМО в Королеві.
Літак. Фото: РІААМО в Королеві.
Літак. Фото: РІААМО в Королеві.

На борт літака МАУ проник незвичайний пасажир, аплодував весь борт разом зі стюардесами

У TikTok МАУ з'явилося зворушливе відео про привітання маленької дівчинки в літаку. На самому записі можна побачити, як до дівчинки підходить стюардеса і вітає її.

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео

В Україні червоні регіони незабаром можуть стати помаранчевими: названо умову

В Україні "червоні" регіони досить скоро можуть стати помаранчевими за умови, що темпи вакцинації проти коронавірусу не знизяться. Голова комітету Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медстрахування Михайло Радуцький повідомив, що зараз система охорони здоров'я справляється з ситуацією, тому локдауну можна уникнути.