Національний банк України опублікував курс валют на понеділок, 8 листопада.

Не встигли ми озирнутися, як пройшов перший листопадовий тиждень. Настає другий тиждень, Нові котирування і несподівані рекорди. Поговоримо про фінальні котирування, виставлені НБУ на понеділок після стабільних вихідних (субота, неділя).

Американський долар продовжує з усією впевненістю пересуватися все ближче до цілих 26 гривень. Валюта щодня змінюється і зараз стала ще дешевшою. Вартість долара США на початку листопада перебувала на рівні — 26,2767 грн. Зараз вона виявилася на дев'ять копійок дешевше, ніж у неділю — 26,102 грн за одну одиницю.

Головна європейська валюта не затримується на місці, падає все нижче і нижче, за прикладом американського долара. Великі позиції більше не задовольняють Євро, в жовтні ціна була-30,5953 гривень за одну одиницю. А зараз на цілих 50 копійок дешевше, ніж тоді — 30,0969.

Польський злотий практично не змінюється, зміни мінімальні - по кілька копійок в один і інший бік. Зараз вартість становить — 6,5402 грн. А ось за десять російських рублів доведеться віддати — 3,6697 грн.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Офіційні курси валют Нацбанку на 8 листопада встановлені на такому рівні (по відношенню до котирувань на четвер):

100 доларів США - 2610,2 гривень (-8,8 грн).

100 євро - 3009,69 гривень (-18,79 грн).

Курс валют на 8 листопада, скріншот: НБУ
Курс валют на 8 листопада, скріншот: НБУ

Нагадаємо, курс валют 7 листопада дав гривні фору і "підрізав ніжки" долару і євро

Як повідомляв Знай.ua, 28 гривень за долар і шалене зростання інфляції? Українцям розповіли, чого очікувати вже цієї зими

Також Знай.ua писав, українця обдурили на 3 тисячі доларів біля обмінника: отримав від аферистів підроблені гроші