Перший тиждень листопада поступово добігає кінця. Попереду українців чекають нові випробування, адже вже з наступної середи температура піде стрімко до нуля.

Ще недавно ми могли насолодитися приємними градусами, прогулюючись вулицями і не відчуваючи ніяких холодів. Проте листопад бере все в свої руки, щоб налякати городян лютими холодами перед Новим Роком.

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Відомий народний синоптик Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на п'ятницю.

"Дощ пройде найближчої ночі, завтра вдень - без істотних опадів. Періодично буде задувати неприємно західний і північно-західний вітер. Погодка, просто скажемо, на любителя - тому, шановні любителі, насолоджуйтеся. Адаптуємося до сірого сезону прогулянками, новою шапкою, хорошими серіалами, гарбузами, яскравим манікюром, розумною профілактикою здоров'я", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У неділю, 7 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +7℃ ...+ 15℃ вдень і -4℃ ...+ 8℃ вночі у всіх областях. Найхолодніше доводиться жителям усіх регіонів, крім південних, найтепліше - в Криму і в Херсонській області. Вітер на рівні 3-8 метрів в секунду (південно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +9℃...+11℃ вдень, вночі +2℃ ...+4℃.

Прогноз погоди на 7 листопада, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 7 листопада, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики назвали листопад теплим місяцем, чи чекати сніг при плюсовій температурі

Як повідомляв Знай.ua, головне за 3 листопада: Україну накриє лютий туман, нові правила для "євроблях" і оскарження штрафів за відсутність сертифіката

Також Знай.ua писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання