Дзідзьо після того, як "увійшов" в Олю Полякову, заговорив про найсоковитішу: "Під пивас"

Він поділився кумедним відео, яке є рекламою, адже чоловік порадив замовляти смачну піцу Dzidzio pizza з хрусткими бортиками. Михайло виставив всього шість секунд, в ході яких бере в руки ковбаски, нахиляється до піци і додає один маленький листочок.

"Друзі, п'ятниця!🥳 Замовляйте соковиту і запашну, з хрусткими бортиками🍕 а на вихідних не забувайте про мої улюблені піци вихідний🎉, Сир🧀 або на ваш шановний вибір!❤️ Смачного вам всім вечора😋", - пише він у підписі до публікації.

Дзідзьо, фото: прес-служба каналу "Україна"
Дзідзьо, фото: прес-служба каналу "Україна"

Українців попередили про ліміт на виплату субсидій: "Якщо вам важко..."

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чиновниця Марина Лазебна зазначила, що у них немає лімітів на кількість тих, хто отримуватиме субсидію: "У нас немає "лімітів на субсидіантів": якщо вам важко – звертайтеся до нас за допомогою". Міністр відразу зазначила і заспокоїла українцем, що ніякої заборгованості із соціальної виплати немає, і бути не повинно. Вони старанно над цим працюють, і зараз вже на виплати житлових субсидій виділено 12 мільярдів гривень.

Для субсидіантів з 15 "червоних" зон, Києва, а також жителів регіонів, які тільки потрапляють в "червону" зону, автоматично буде збільшено на 50% норми вживання основних комунальних послуг при розрахунку субсидій.

Марина Лазебна - фото Слово і діло
Марина Лазебна - фото Слово і діло

Володимир Зеленський атакував олігархів останньою "зброєю": "Інтерес України - смішні слова"

Він нагадав українцям, що 30 років тому Україна відновила незалежність і протягом тривалого часу після цього все ще залишалася залежною - від інтересів великої політики і великого бізнесу. Для людей, які перебували в цих двох групах, Україна виступала лише в образі "ресурсної бази", і тепер цьому прийшов кінець.

Йдеться про підписання закону "Про олігархів", за допомогою якого існування бізнесу тепер будуватиметься на сприянні державі.

Скрін, Instagram Зеленський
Скрін, Instagram Зеленський

Погода 6 листопада змусить українців натягнути шапочки і рукавички: морозець буде щипати

У суботу, 6 листопада, дощі покинуть практично всю територію України, але тумани все ще будуть спостерігатися в східних і південних областях. Температура повітря відчутно знизиться-від +8, вночі також очікується похолодання.

"Україну трохи завтра торкнуться атмосферного фронту Північного циклону, але дощі пройдуть переважно вночі, тільки в західних і північних областях. Ну, ще й трохи затримаються вдень на північному сході. 6-7 листопада в більшості областей України очікується похолодання до +8 +12 градусів", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Українці накинулися на нардепів за безлюдний зал Ради в робочий день: "Зніміть зарплату"

Незважаючи на те, що година запитань до уряду почалася чітко в певний час о 10:00, виступ міністра енергетики Германа Галущенка проходив майже в порожньому залі. І це при тому, що тема сьогоднішнього звіту була досить важливою як для чиновників, так і для народу – "стан забезпечення паливно-енергетичного комплексу та ЖКГ України енергетичними ресурсами на період опалювального сезону 2021-2022 р".

Для порівняння, у прямому ефірі телеканалу "Рада" на той час трансляцію дивилося понад 3 тисячі глядачів.

Відповідно, реакція українців була негайною-коментарі обурення щодо свавілля в сесійній залі один за іншим з'являлися протягом 1,5 годин. А саме стільки більшість місць у парламенті пустувала.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ