У суботу, 6 листопада, дощі покинуть практично всю територію України, але тумани все ще будуть спостерігатися в східних і південних областях. Температура повітря відчутно знизиться - від +8, вночі також очікується похолодання.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +8 до +12 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +3 до +5 градусів.

У центральних областях температура вдень від +10 до +14 градусів, вночі – від +7 до +10 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +9 до +12 градусів, а вночі – від +5 до +9.

У східних регіонах-вдень від +12 до +16, вночі – від +6 до +9. На півдні температура повітря - від +14 до +17 градусів вдень, нічна – до +11 градусів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода на 6 листопада, фото Укргідрометцентр
Погода на 6 листопада, фото Укргідрометцентр

"Україну трохи завтра зачепить атмосферний фронт північного циклону Peter, але дощі пройдуть переважно вночі, лише в західних та північних областях.Ну, ще й трохи затримаються вдень на північному сході.6-7 листопада в більшості областей України очікується похолодання до +8+12 градусів", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Народний прогноз погоди на 6 листопада в Україні

Цього дня вшановується пам’ять святого Арефи і відзначається день ікони Божої Матері “Усіх скорботних радість”. У минулі часи з цього дня дівчата збирались прясти і загадували на судженого. Вночі 6 листопада може випасти перший стійкий сніг. У давнину помітили, якщо грибів вродило мало — зима буде сніжною і суровою.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться клімат: що буде з Україною