Стало відомо про те, у кого в Україні найбільша зарплата, а у кого найменша. Експерти провели спеціальний аналіз, де з'ясували, в якій професії платять більше.

Про це стало завдяки новому сюжету програми Факти ICTV, де регулярно розповідають головні новини з України та з усього світу.

Найбільше грошей як в Україні, так і по всьому світу заробляють представники авіаційної сфери - понад 27 тисяч гривень. Йдеться про пілотів.

Літак. Фото: Авіатранспортний огляд.
Літак. Фото: Авіатранспортний огляд.
Літак. Фото: Авіатранспортний огляд.

Про це стало відомо завдяки голові управління Інституту економічних досліджень і політичних консультацій Ігор Бураковський.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

А ось представники медичної галузі заробляють найменше.

Згідно Держстату, у вересні середня зарплата в Україні склала 14,2 тисячі гривень.

Гроші / фото: Unsplash
Гроші / фото: Unsplash

У рейтингу найбільш високооплачуваних вакансій займають IT-фахівці. Ось, наприклад, розробники можуть розраховувати на 70 тисяч гривень.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

"Щодо медиків, тут ми говоримо про розрахунки - йдеться про медичний персонал. Насправді в медицині, як і в інших сферах, є люди, які мають до медицини дотичне відношення. Наприклад, ті ж водії, люди, які обслуговують техніку. І зарплати станом на сьогодні-медицина знаходиться деись в останній десятці за рівнем заробітної плати", - сказав Бураковський.

Нагадаємо, що пенсіонерів у 2022 прирекли на бідність: Кабмін зібрався урізати мінімалку

Також, работи навалом-зарплати нуль: десятки тисяч українців місяцями жили без копійки, як їм вдалося повернути гроші

Раніше повідомляли, що за 14 років українець заборгував майже півмільйона аліментів: попався при перетині кордону