Президент України Володимир Зеленський частенько звертається до громадян через соціальну мережу Instagram, де за його життям стежать понад 9,2 мільйонів осіб.

Глава держави розповідає про всілякі досягнення своєї команди, про те, що чекає українців в недалекому майбутньому, а ще розкриває власні думки щодо тих чи інших речей.

Володимир Зеленський і Ангела Меркель. Фото: Українська правда
Володимир Зеленський і Ангела Меркель. Фото: Українська правда
Володимир Зеленський і Ангела Меркель. Фото: Українська правда

Зараз Володимир Зеленський поговорив на тему безпеки, і почав з того, що початок береться з повністю освітлених вулиць, де просто немає ям і завжди є можливість звернутися до представника правоохоронних органів, адже ти його знаєш.

"Безпека громади починається там, де вночі освітлені вулиці. Де немає ям на дорогах. Там, де люди не бояться звернутися до поліцейського офіцера за допомогою, тому що знають його особисто", - пише Зеленський у публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Деякі користувачі відзначили, що в такому випадку Україні ще далеко до повної безпеки громадян.

Українці на вулиці, скріншот: Youtube
Українці на вулиці, скріншот: Youtube

"Судячи з цих критеріїв, до безпеки нам ще далеко😢", "Безпека громади починається там, де є безпека індивідуально кожного", "Це ви про Дубай говорите?🤪", "Тільки це, на жаль, не Україна", - пишуть вони в коментарях.

Нагадаємо, Володимир Зеленський пообіцяв "врятувати" українців на карантині: пільги на оренду та комуналку

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський "попрощався" з Ангелою Меркель до відходу її з посади канцлера: "Я роблю все..."

Знай.ua писав, Володимир Зеленський порадив українцям "включити мозок" через Covid-19: смертей, як у Другій світовій