Листопад настав у понеділок, що дуже зручно при нагоді спостереження за погодними змінами.

Наприклад, протягом декількох днів поспіль в середині тижня українців занурили в дощі і серйозний туман, крізь який практично нічого не було видно на відстані десяти метрів. А зараз, про що свідчить карта Укргідроцентру, городяни насолодяться невеликим потеплінням, хоча не всі і не скрізь.

Українці, кадр з відео
Українці, кадр з відео

Відомий народний синоптик Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на п'ятницю.

"На Сході буде вітряно, можливо, навіть до штормових поривів. Дуже тепла погода охопить більшість областей. Свіже повітря очікується в західних областях. Переважно хмарно, місцями невеликий дощ, хоча нічого серйозного. З суботи-неділі температура повітря поповзе вниз, поступово холоднішатиме", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

І це дійсно так, вже в середу і четвер температура впаде приблизно до +3℃ ...+ 7℃ вдень.

У п'ятницю, 5 листопада 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +12℃ ...+20℃ вдень і 6℃ ...+11℃ вночі у всіх областях. Холодніше всіх доводиться жителям західних регіонів, тепліше - в Криму, в Херсонській і Миколаївській областях. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (південно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +15℃ ...+17℃ вдень, вночі +9℃ ...+11℃.

Прогноз погоди на 5 листопада, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 5 листопада, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптики назвали листопад теплим місяцем, чи чекати сніг при плюсовій температурі

Як повідомляв Знай.ua, головне за 3 листопада: Україну накриє лютий туман, нові правила для "євроблях" і оскарження штрафів за відсутність сертифіката

Також Знай.ua писав, Чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання