Погода 4 листопада накриє Україну густим туманом: обережно, шторм

У четвер, 4 листопада, погода обіцяє бути сонячною і теплою. Дощі зглянуться над українцями і покинуть практично всю територію країни, лише в крайніх західних областях прогнозують незначні опади. Температура повітря залишиться на колишніх комфортних показниках, "мінусів" і морозів не очікується.

В Укргідрометцентрі також попередили про підвищену туманність з видимістю 200-500 м. (І рівень небезпеки, жовтий)

Київ накрив туман, фото з соцмереж
Київ накрив туман, фото з соцмереж

"Євробляхи" їдуть додому: водіям назвали крайній термін розмитнення, суму штрафу та розмір пільг

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скористатися спрощеним митним оформленням та оподаткуванням автомобіля на єврономерах відповідно до Законів України №1402-IX та №1403-IX можна до 10 листопада 2021 року включно.

Станом на 1 листопада, за новою формулою розмитнили понад 66 тисяч "євроблях". В Україні діє нова пільгова формула з розмитнення "євроблях", що в'їхали на територію України до кінця 2020 року. Нова ставка встановлена на рівні не вище 1000 євро.

Євробляхи, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Євробляхи, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Юлія Тимошенко в "гусарському костюмі" і спокуслива Лариса Білозір в шкірі: як депутатки в Раді держбюджет приймали

У Верховній Раді України день великих рішень. 3 листопада депутати прийняли держбюджет і ряд інших важливих проектів. Саме тому імідж народних обранців відповідав серйозності моменту. Пропонуємо вам топ-5 стильних цибулин за день.

Сьогодні у Верховну Раду Оксана Дмитрієва від "Слуги народу" вибрала блузку і спідницю в дуже стриманих синьо-чорних відтінках, в Лариса Білозір порадувала досить стильним образом в шкіряному піджаку гірчичного кольору. Юлія Гришина теж вибрала строгий стиль, але з ніжними рожевими фарбами. Юлія Тимошенко, яка вміло поєднує офіційний стиль і кежуал, прийшла в Раду в бордовій спідниці із золотою смужкою і в чорному піджаку.

Юлія Тимошенко, фото "Новини.LIVE"
Юлія Тимошенко, фото "Новини.LIVE"

Не мають права: юрист розповів, що робити, якщо з вас почали вимагати сертифікат вакцинації в парку

Український юрист Олександр Моргун записав черговий ролик, в якому допоміг українцям відстояти свої права. Як оскаржити штрафи за відсутність сертифіката вакцинації.

Олександр Моргун зазначив, що ні у Національної поліції, ні у Національної гвардії немає повноважень перевіряти сертифікати. При цьому, лікарську таємницю також ніхто не відміняв, і ви можете, за словами юриста, не розголошувати інформацію про стан свого здоров'я. Немає жодної постанови про те, що людям забороняється виходити на вулицю або в парк.

Карантин, транспорт - фото 44.ua
Карантин, транспорт - фото 44.ua

Дружина "слуги народу" Миколи Тищенка Алла вирішила звозити голодних українців до Парижа: "Це ж інший світ!"

Дівчина запропонувала своїм передплатникам унікальну можливість поїхати у французьку столицю, в місто Париж за її ж гроші.

"Хотіли б полетіти в Париж? Шумимо в коментарях, якщо хочете, щоб я виконала цю мрію", — загадково підписала публікацію Алла, демонструючи тим самим свій намір відправити когось зі своїх шанувальників в місто любові.

Алла Барановська, фото: Instagram
Алла Барановська, фото: Instagram