Новорічна ніч - одне з найцікавіших та найулюбленіших свят кожної родини. Його святкують по всьому світові, і багато хто вважає, що сніжинки на їхніх вікна – обов’язковий атрибут цього дійства.

До нового 2022 року залишається ще багато часу, але вже зараз люди планують де проводитимуть тривалий уїк-енд. Що перше потрібно для вдалої поїздки – звичайно, прогноз погоди і саме про нього зараз буде йти мова.

Сніг на деревах, скриншот youtube Погода в Украине
Сніг на деревах, скриншот youtube Погода в Украине

За словами українського синоптика Леоніда Горбаня, теплої зими цього року не буде, а заморозки розпочнуться вже цього місяця. Листопад обіцяє бути сніжним, проте на Новий рік сніг випаде не всюди, адже за середньомісячними показниками зима буде тепла, з короткочасними періодами похолодань. Сніг буде змінюватися потеплінням та плюсовою температурою повітря, котра буде розтоплювати його знов і знов.

Ліхтар, скриншот youtube Факти ICTV
Ліхтар, скриншот youtube Факти ICTV

Що стосується мешканців столиці, то в Києві очікується пасмурна погода, повітря прогріється до 8 градусів, можливі опади.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Північ та схід країни натомість можуть чекати на сніг 1 січня, але до ранку він скоріш за все розтане. За прогнозами кліматологів сніг повинен накрити всю Україну в січні, але не на початку місяця.

Знай.ua нагадує: Погода 24 жовтня не пробачить українців після відпочинку на спеці +20: морози йдуть, шапками не врятуватися

Як раніше повідомляв Знай.ua: Арабська ніч: Метеорологи зафіксували в Україні новий температурний рекорд цієї осені

Також Знай.ua писав: Україну засипле снігом вже в листопаді: "Абсолютний мінімум -24"