Стало відомо про те, якою буде погода на початку листопада. Синоптик Наталка Діденко дала прогноз на новий тиждень, який наблизить нас ще трохи до холодів.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка публікує те, як змінюється синоптична ситуація і в Україні, і в світі.

Почати вона вирішила з красивої новини-минулої ночі і вранці в Україні спостерігалися паморозь-одне з найкрасивіших явищ пізньої осені. У яких регіонах це відбувалося-видно на карті.

Погода в Україні 2 листопада, фото: Facebook
Погода в Україні 2 листопада, фото: Facebook

Почався листопад, і спочатку Наталка Діденко вирішила розповісти, чого очікувати від погоди в столиці у вівторок, 2 листопада. Одягатися варто тепліше, і непогано буде взяти з собою парасольку.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Атмосферний тиск піде вниз, похолодає - вдень буде не вище +7+9 градусів, і також збільшиться хмарність. Разом з усім вітер стане в кілька разів сильніше, і прийдуть опади.

Погода в Україні 2 листопада, фото: Facebook
Погода в Україні 2 листопада, фото: Facebook

Загалом дощі варто очікувати в більшості областей країни, крім як в західній її частині, але, і там найімовірніше можуть пройти опади, але невеликі.

Температура повітря стане значно нижче в північній частині країни, і опуститься до + 6 + 9 градусів. Решта регіонів можуть не турбуватися, адже, там досить комфортні для Листопада +10 + 14.

Далі температура повітря вирівняється, і на півночі країни знову потеплішає, а на решті території без змін.

Пройдуть опади ще й у середу, а от у четвер буде сухо.

"Листопад почався красивою памороззю, десь туманами, десь сонечком і, як просили, завтра ще й додасть дощу-так що все якось і непогано)) а від листопадової хмарності, ви ж не забули, що за статистикою, листопад – місяць з найменшою кількістю сонячних днів? - будемо відмахуватися яскравими гарбузами і строкатими квітами шапок і шарфів. Тим більше що нові тренди вказують на неймовірний бум гардеробного трикотажу ручної роботи. Пора розпускати светри з 70-х років)" - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, погода 22 жовтня зігріє задубілих без опалення українців: +21 і майже літнє сонце

Як повідомляв Знай.ua осінь готує українцям неприємний сюрприз вже скоро-Привіт, дощі та сніг

Також Знай.uа писав, Чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання