Про порушення на Черкаському окрузі 197 повідомляють і активісти

Гучні обговорення перемоги і "посвячення" в ряди нардепів Василя Вірастюка, що влітку прокотилися країною, отримали продовження. Тільки цього разу об'єктом обговорення став інший кандидат від партії "Слуга Народу" – Віталій Войцеховський, більш відомий в народі як забудовник. Саме він, за попередніми результатами отримав перемогу на проміжних виборах до Верховної Ради на Черкащині, що відбулися у неділю 31 жовтня. Але, як виявилося, не все так просто.

Коментар, ОПОРА - скріншот
Коментар, ОПОРА - скріншот

Виявлено купу порушень: направили до поліції – де дії?

Про виявлення низки порушень на одномандатному виборчому окрузі № 197 Черкаської області, де і проходило голосування, сьогодні в кулуарах Верховної ради повідомила лідер партії "Батьківщина".

"І ГО "ОПОРА", і ГО рух "Чесно" вчора протягом дня зафіксували багаточисельні підкупи виборців. Стояли прямо пункти, де роздавали гроші, купували голоси – і таким чином "Слуги народу" провели пана Войцеховського до Верховної Ради. Зараз всі матеріали передали учасники виборчого процесу до поліції, але правоохоронці на це не реагують!", - зазначила в ході брифінгу Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В свою чергу, про низку порушень, стверджують і представники громадських об'єднань.

Зокрема, і у громадської мережі "ОПОРА", які здійснювали спостереження впродовж всього дня на 140 зі 141 дільниці.

Коментар, ОПОРА - скріншот
Коментар, ОПОРА - скріншот

"В окрузі № 197 Черкаської області, де спостерігачі ОПОРИ виявили низку випадків із ознаками контролю за процесом прибуття на дільниці виборців особами, які використовували списки з персональними даними громадян. Враховуючи такі обставини, ОПОРА вимагає від правоохоронних органів вжиття невідкладних заходів для розслідування повідомлень про можливу організацію підкупу та пов’язаного з ним контролю за волевиявленням громадян", - йдеться у повідомленні громадянської мережі "Опора".

Коментар - скріншот
Коментар - скріншот

Глядачі зацінили: "Просто супер!"

Разом з тим, не меншу увагу глядачів привернув і сам образ Юлії Тимошенко.

Цього разу політик завітала до Парламенту у класичному костюмі сірого кольору з бордовим комірцем і блакитними вставками.

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

Під час виступу політика від користувачів буквально сипалися компліменти і смайли-серця.

Коментар - скріншот
Коментар - скріншот

"Просто супер!", - пише автор одного з коментарів Марія Климпотюк.

Коментар - скріншот
Коментар - скріншот

Чи візьмуться все ж правоохоронні органи за розгляд вищезазначених матеріалів та про подальший розвиток подій, читайте на порталі Знай.ua.

Також Знай.ua писав про найяскравіші образі Юлії Тимошенко цієї осені: від погонів до "школярки".