Пройдений Парламентом "екватор" призвів до спорів

Перший день роботи Верховної Ради після літніх канікул, під час яких нардепи встигли позасмагати на пляжах Швейцарії і Франції, розпочався з урочистостей. І, схоже, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко планує і в цьому році продовжити вражати публіку новими образами. Сьогодні нардеп прибула до сесійної зали в чорній сукні, прикрашеній стразами-ланцюжками – а доповнили вбрання сережки з чорним камінням.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Перший екватор – з рейтингом у 7%: не рятує і склад

Після урочистої промови Голови ВРУ Дмитра Разумкова з приводу відкриття 6-ї сесії Верховної Ради України ІХ скликання з трибуни виступила лідер фракції "Батьківщина".

"Сьогодні екватор – фактично половину каденції Верховна Рада відпрацювала. В "поті обличчя, прикладаючи неймовірні зусилля" і в підсумку, незважаючи на те, що тут представлені практично всі політичні сили, Парламент має близько 7 % підтримки в суспільстві", - зазначила з трибуни Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Спікер наголосила, що цей склад Парламенту має всі шанси увійти в наступний екватор з "нульовим" рейтингом.

"Якщо в цій Верховній Раді не наберуться мужності об'єднатися навколо питань, які дійсно захищають національні інтереси України і людей, то до наступного екватору цей Парламент доїде з рейтингом "Нуль"", - відзначила нардеп.

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

Українці закидали коментарями: "Яка совість?"

Не встигла лідер фракції "Батьківщина" розмістити свій виступ на власній сторінці у Фейсбуці, як користувачі засипали її коментарями.

Юлія Тимошенко у День вишиванки
Юлія Тимошенко у День вишиванки

Причому, думки українців кардинально розділилися. Хтось активно підтримав промову Тимошенко, а хтось написав, що у політика "немає совісті".

Коментар - скріншот
Коментар - скріншот

А дехто запропонував, взагалі, переформатувати діючу нині систему влади в Україні.

Коментар - скріншот
Коментар - скріншот

Тож про подальший розвиток подій у Верховній Раді читайте на порталі Знай.ua.