У вівторок, 2 листопада, українців чекає дуже дощовий день. Сонце загляне тільки лише до жителів західних областей. Незважаючи на невтішний прогноз, температура повітря відчутно не знизиться, триматиметься в межах від +6 до +15 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +10 до +13 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -1 до +3 градусів.

У центральних областях температура вдень від +10 до +12 градусів, вночі – від +4 до +7 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +6 до +11 градусів, а вночі – від -1 до +4.

У східних регіонах-вдень від +10 до +14, вночі – від +5 до +7. На півдні температура повітря - від +13 до +15 градусів вдень, нічна – до +9 градусів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Погода на 2 листопада, фото Укргідрометцентр
Погода на 2 листопада, фото Укргідрометцентр

"У вівторок дощі протягом дня пройдуть у в більшості областей, окрім західної частини. Але й в західних областях - щоправда, вже аж надвечір - також з'являться опади. Температура повітря 2-го листопада знизиться у північній частині України до +6 +9 градусів", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.