Нинішній тиждень поступово добігає кінця і готує українцям фінальні випробування перед черговими заморозками, які стануть, ймовірно, остаточними перед зимою.

Ще в четвер, 21 жовтня 2021 року, громадяни могли відчути, що стало набагато тепліше — і це дійсність, бо температура повітря піднялася на п'ять і більше градусів, до +20℃.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

Відомий народний синоптик Наталка Діденко встигла висловитися щодо прогнозу на п'ятницю.

"Затримається поривчастий вітер у багатьох областях України, обережно! Опади якісь суттєві - навряд чи, хіба що в прикарпатських областях місцями пройде невеликий дощ. По дощах. Весь наступний тиждень переважатиме суха погода. І ще раз! Не переплутайте: завтра ще тепло, з суботи похолодання з середини наступного тижня - потепління", - пише жінка у себе на сторінці.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

У п'ятницю, 22 жовтня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +10℃ ...+21℃ вдень і +7℃ ...+11℃ вночі у всіх областях. Холодніше всіх доводиться жителям Волинської області, тепліше — в Миколаївському регіоні. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду. Температура повітря в Києві буде близько +16℃ ...+ 18℃ вдень, вночі +9℃ ...+11℃.

Прогноз погоди на 22 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 22 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр