Тиждень поступово добігає кінця і готує українцям випробування перед фінальним осіннім місяцем — листопадом.

Протягом останніх кількох днів городяни могли відчути стабільні і відчутні +12℃ ...+14℃ вдень. Вранці все одно чекає неприємнi +1℃. Однак температура ще не вискочила в мінус, тому зимові куртки ще можуть відпочити в шафах. А ось шапку все ж краще тримати при собі.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

Відомий народний синоптик Наталка Діденко вже встигла висловитися щодо прогнозу на суботу та неділю.

"Аж апельсин (кіт) дивується, якими чудовими обіцяють бути завершальні вихідні жовтня, зрілої осені. Сонце, тумани, багато ще красивого листя на деревах і під ногами. Тепло. Не буду розбавляти сухою прозою цифр і специфічних термінів славну погоду найближчих вихідних. Вибирайтеся на повітря. Все буде добре", - пише вона в публікації.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У неділю, 31 жовтня 2021 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — +10℃ ...+ 16℃ вдень і -4℃ ...+ 7℃ вночі у всіх областях. Холодніше всіх доводиться жителям центральних і північних регіонів, включаючи південну Одещину, тепліше — в Криму. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (південно-східного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько +11℃ ...+ 13℃ вдень, вночі +2℃ ...+4℃.

Прогноз погоди на 31 Жовтня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 31 Жовтня, скріншот: Укргідрометцентр