Зовсім недавно ми розповідали про те, що в Одесі народний депутат від партії "Батьківщина" Василь Шкрябай вирішив не платити зарплату тим українцям на його підприємстві, у кого немає covid-сертифіката.

А зараз один з лікарів-анестезіологів з Роздільнянської центральної районної лікарні Іван Черненко побував у прямому ефірі телепередачі "Право на владу", в ході якої висловив своє невдоволення з приводу противників вакцинації.

Українці в метро, фото: Знай.ua
Українці в метро, фото: Знай.ua

"Хочу коротенько прокоментувати, все це почути і піти працювати. Мені дуже прикро, Ви знаєте... я за ці півгодини більше втомився від того, що почув, ніж за 24 години чергування. Тому що, це просто якийсь цирк. Мені дуже прикро, що в прямому ефірі спочатку розповідаємо за якісь антивакцинаторські настрої, а потім займаємося якоюсь політикою. Я дуже прошу, шановні політики, депутати і так далі. Перестаньте маніпулювати темою вакцинації, темою смертності та COVID-19 - краще допоможіть. Нехай депутат направить свою енергію, піде в COVID-стаціонар і допоможе трупи виносити, або перевертати важких пацієнтів, які важать по 160 кілограм. Я все це чую і у мене все це на голову не налазить, тому що замість того, щоб зараз сконцентрувати увагу на тому, наскільки важливо вакцинуватися, ми слухаємо якусь політику, за те, що хтось там буде відповідати. Це жах, просто жах. Мені соромно", - заявив він.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, українцям не видають зарплати без сертифікатів: "За розпорядженням..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Червона" зона з 1 листопада: невакцинованим українцям нагадали про штрафи в 17 тисяч у транспорті

Знай.ua писав, Володимир Зеленський порадив українцям "включити мозок" через Covid-19: смертей, як у Другій світовій