З великої і теплої Одеси прийшли вельми сумні новини. Всій країні показали, як ставляться до своїх покупців, а точніше до їх здоров'я співробітники популярної на півдні України мережа магазинів "Таврія В". Так, саме в Одесі, або навіть в Чорноморську можна знайти багато таких магазинчиків, там все так само як і в подібних їм "АТБ" або "Екомаркеті".

Справа в тому, що на цінниках до хрустких солодощів "трубочка" персонал магазину переклеїв важливу інформацію.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного покупця для Telegram-каналі "Чорний список".

Ті самі трубочки, скріншот: YouTube
Ті самі трубочки, скріншот: YouTube

"Магазин #Таврія_в на Академіка Вільямса, 9А. наліплені стікери зверху старих. На старих дата упаковки практично місячної давності. До якого числа можна вжити невідомо. І так на всіх упаковках цих паличок. #Одеса", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також автори публікації додали відеозапис безпосередньо самого покупця, можна помітити, що такі дії було зроблено для багатьох упаковок.

Раніше повідомляли, українець натрапив на смугасту гусеницю у фаршированих перцях – ось-ось стане метеликом: "Смачного!".

Як повідомляв Знай.uа, українку з маленькою дитиною залишили без зарплати на два місяці, начальство ховається: "Дуже впливові люди".

Знай.uа писав, українець купив "фаршировані" грибком яйця, з яких вийде тухлий омлет.