З великої і теплої Одеси прийшли вельми сумні новини. Всій країні показали, як ставляться до своїх покупців, а точніше до їх здоров'я співробітники популярної на півдні України мережа магазинів "Таврія В". Так, саме в Одесі, або навіть в Чорноморську можна знайти багато таких магазинчиків, там все так само як і в подібних їм "АТБ" або "Екомаркеті".

Справа в тому, що на цінниках до хрустких солодощів "трубочка" персонал магазину переклеїв важливу інформацію.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного покупця для Telegram-каналі "Чорний список".

Ті самі трубочки, скріншот: YouTube
Ті самі трубочки, скріншот: YouTube

"Магазин #Таврія_в на Академіка Вільямса, 9А. наліплені стікери зверху старих. На старих дата упаковки практично місячної давності. До якого числа можна вжити невідомо. І так на всіх упаковках цих паличок. #Одеса", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Також автори публікації додали відеозапис безпосередньо самого покупця, можна помітити, що такі дії було зроблено для багатьох упаковок.

Раніше повідомляли, українець натрапив на смугасту гусеницю у фаршированих перцях – ось-ось стане метеликом: "Смачного!".

Як повідомляв Знай.uа, українку з маленькою дитиною залишили без зарплати на два місяці, начальство ховається: "Дуже впливові люди".

Знай.uа писав, українець купив "фаршировані" грибком яйця, з яких вийде тухлий омлет.