Цікаві фініки виявили жителі міста Одеса на полицях одного з місцевих супермаркетів.

Відповідною інформацією поділилося джерело odessa_hello.

"Фініки" Еліт " з живою начинкою в магазині #Таврія_в на просп. Небесної Сотні, 3а. #Одеса"- пишуть у джерелі.

Фініки з "живою" начинкою, скріншот Instagram Odessa_hello
Фініки з "живою" начинкою, скріншот Instagram Odessa_hello

До посту було додано відео. Розфасовані фініки в пластиковій прозорій упаковці в руках у дівчини, на відео чітко видно, що фініки продаються з "білком" – по продуктам повзають, особливо помітні на тлі темних фініків, білі личинки невідомих комах. Як вони туди потрапили -неясно. Ймовірно була помилка при виробництві або зберіганні цього продукту. Так само не зрозуміло. Чи була це єдина зіпсована упаковка, або таких "коробочок з сюрпризом" ціла партія. Якщо така помилка сталася в цілій партії, то всі вони підлягають поверненню на виробництво. Такі продукти продавати заборонено за чинним законодавством України щодо захисту прав споживачів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Покупці, які зняли відео, виявили дефект ще в супермаркеті. Але що робити, якщо вам пощастило менше, і ви помітили" мешканців " у вашому продукті вже вдома? По-перше, потрібно зафіксувати порушення на відео. По-друге, звернутися з чеком в магазин з вимогою повернути гроші. Якщо магазин відмовляється, ви можете написати заяву в правоохоронні органи. Сам магазин, при виявленні проблем з товаром, зобов'язаний звернутися до постачальника, а постачальник – до заводу. Зіпсована партія, за законом, повинна бути негайно знята з продажу.

Нагадаємо, раніше зухвалий Голуб захотів поласувати булочками в магазині, але був вигнаний візком

Також "Знай.иа" писав, що Здоровенні таргани оселилися в популярному супермаркеті

Як повідомляв портал "Знай.иа", тунець за ціною півквартири: українцям намагалися впарити рибу за 300 тисяч