З минулого четверга, 21 жовтня 2021 року, в Україні діють нові правила пасажирських перевезень.

Вони встановлюють обов'язкове володіння covid-сертифікатом, довідки про отримання першої дози вакцини проти коронавірусу, або ж негативним тестом для міжобласних подорожей. "Укрзалізниця" пропонує експрес-тестування за 350 гривень, але зараз в Інтернеті з'явилася інформація, що навіть по області поліцейські можуть вас зупинити і перевірити наявність сертифіката про вакцинацію.

Національна поліція України, скріншот: Youtube
Національна поліція України, скріншот: Youtube

"Наскільки відомо мені, такі приколи діють тільки якщо в іншу область їдеш. На моє запитання "З якої причини була перевірка, адже ми по області їдемо?", - сказали, що у них указ. Слів немає ... знавці, хто може внести ясність?🧐", - пише один з користувачів.

Адже вчора новина про введення обмежень на перевезення пасажирів всередині області торкнулася тільки Запорізького регіону. Однак дану ініціативу ще не "підхоплювали" інші області.

Люди на вулиці, скріншот: Youtube
Люди на вулиці, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"На машині або на поїзді?", "А а чим проблема показати сертифікат і їхати далі? А, його ж немає. Ну тоді питання вичерпано", "Доїхали до Дніпра без однієї перевірки, пробки є, так, дороги роблять", - пишуть користувачі в коментарях.

Новина про нові правила, скріншот: Telegram
Новина про нові правила, скріншот: Telegram

Нагадаємо, правила вступу-2022 знову змінили: чому майбутнім журналістам і психологам доведеться зубрити математику

Як повідомляв "Знай.ua", три вагони і затримка 20 хвилин: українці влаштували толкучку в Інтерсіті при перевірці паспортів вакцинації

Знай.ua писав, 425 гривень за неіснуючу профілактику: інспекторам заборонили зупиняти водіїв