Українці помітили в асортименті магазину відомої торгової мережі "Варус" цікаву акцію, яка пропонує покупцям придбати зубні щітки з економією в 775 гривень.

Жителі Кривого Рогу розмістили кумедне фото в Telegram-каналі "Народний Ревізор", на якому можна помітити комплект звичайних зубних щіток з трьох штук від популярного американського бренду "Colgate", за цілком адекватну ціну - 49,90 гривень.

Дивним на опублікованому знімку є те, що такий товар магазин "Варус" пропонує придбати зі знижкою в 775 гривень, тобто, початкова ціна становила 825 гривень - це практично 32 долари за звичайний товар, який щодня все людство використовує з метою особистої гігієни. Помилка це, або ж нахабний обман з боку співробітників супермеркета, в публікації не вказано.

"Цікаво, скільки зубних щіток можна купити на ці гроші без "чудо-акції"?" - написали в публікації Telegram-каналу "Народний ревізор".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше ми писали про те, що мухи наїлися кондитерки замість українців і залишилися "відпочивати" на тістечок: яка гидота

Нагадаємо, що дряхлий вагон "Укрзалізниці" влаштував брудний душ для пасажирів: "Замироточив"

Як повідомляв Знай.uа, українцям втюхали в'ялену диньку з білими опаришами, але поспішили заспокоїти - "Значить натурпродукт!"

Також портал Знай.uа писав, 970 гривень за клітку хом'яка і кришку: українець обурився розцінками на "Новій пошті", дешевше привезти самому