Скрін, відео YouTube маршрутка
Скрін, відео YouTube маршрутка

Маршрутник оцінив життя переляканих українців у 10 гривень: гальма відмовили на повному ходу

У Києві трапилася аварія з маршруткою і кількома автомобілями. Відповідний пост з'явився в телеграм Made in Ukraine. На відео можна побачити, як жовтий Богдан їде дорогою. Він не зупинився перед двома автомобілями перед ним і проїхав суцільну лінію. При цьому автобус зачепив кілька транспортних засобів.

Безвізовий режим, фото: кадр з відео
Безвізовий режим, фото: кадр з відео

Безвіз з Європою і "зелена зона" для українців: речник МЗС Ніколенко розвіяв міфи про перетин кордонів

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Для безперешкодного в'їзду до більшіості країн Євросоюзу наявність щеплення від коронавірусної інфекції Covid-19 залишатиметься однією з ключових умов. На жаль, виключення України зі списку безпечних третіх країн може призвести до обмежень для туристичних поїздок.

Віктор Павлік і Лариса Созаева с сином, фото: facebook.com / Лора Созаева
Віктор Павлік і Лариса Созаева с сином, фото: facebook.com / Лора Созаева

Ексдружина Віктора Павліка показала кабінет колишнього в квартирі, з якої він її виганяє

Колишня дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Лариса Созаєва заявила про намір опублікувати в соцмережі Instagram три "пости правди" про виниклу ситуацію. Раніше стало відомо про те, що Віктор Павлік попросив свою колишню дружину Ларису Созаєву продати квартиру, за яку він вже тривалий час виплачує кредит. В результаті поки він "відмовчувався", колишня і нинішня дружини почали в мережі з'ясовувати стосунки.

Олексій Потапенко, скріншот: Instagram
Олексій Потапенко, скріншот: Instagram

Потап зізнався, що обожнює лизати холодненьке: Насті Каменських на замітку

Потап продемонстрував, як він любить морозиво. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі. Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Потяг Укрзалізниці, скріншот із відео
Потяг Укрзалізниці, скріншот із відео

Українці не зможуть їздити в поїздах без ковід-паспортів: що зміниться з 21 жовтня

Починаючи з 21 жовтня, в Україні набирають чинності нові правила пасажирських перевезень. Тепер, щоб потрапити в поїзд, тільки квитка буде недостатньо. При собі українці повинні мати "ковідні" документи. Контроль за справжність сертифікатів і тестів покладено на Міністерство внутрішніх справ. При цьому провідники матимуть зразки, за якими вони звірятимуть надані пасажирами документи.