"Гарем" Віктора Павліка: що відомо про чотирьох дружин і дітей велелюбного музиканта

Перший раз Віктор Павлік одружився, коли був ще зовсім молодим. У вісімнадцятирічному віці співак взяв у дружини дівчину Ліду. 22 квітня 1984 року в місті Комсомольськ Полтавської області у них народився син Олександр Павлик, який пішов по стопах батька. Сольна кар'єра сина Павлика почалася з участі в шоу "Х-фактор".

Потім Віктор Павлік одружився на Світлані з Узбекистану. У 1987 році у них народилася дівчинка, яку назвали Христиною. Пара прожила в шлюбі вісім років. Втретє музикант одружився з Ларисою Созаєвою, з якою разом танцювали і співали в ансамблі Філармонії міста Тернопіль. У них 7 травня 1999 року народився син Павло. У 2018 році всі дізналися про онкологічне захворювання сина Віктора Павлика, яке він так і не подолав. Хлопець помер 7 серпня 2020 року.

Віктор Павлік: instagram.com/viktorpavlik
Віктор Павлік: instagram.com/viktorpavlik

Робота в Польщі: за що українців можуть оштрафувати на 5 тисяч і депортувати з країни

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В першу чергу чоловік розповів про легальність працевлаштування. Потрібно зібрати документи, серед яких: Ошвядчення (на 6 місяців), Задзволення (3 роки), карта побиту (тривале перебування), дозвіл на сезонну працю (9 місяців), Blue Card. Якщо у вас не буде хоча б одного з перерахованого вище, то потрапити на роботу буде вкрай складно.

Легальність перебування. В України з Польщею безвізовий режим, тому потрапити туди дуже просто. Якби цього не було, то довелося б оформляти робочу візу. Якщо обов'язки не будуть виконані, то загрожують штрафи, і навіть депортація. За один косяк можна заплатити штраф у розмірі 5 тисяч злотих.

Заробітчани, фото: скріншот з відео
Заробітчани, фото: скріншот з відео

Погода 20 жовтня зігріє українців, що мерзнуть без опалення, але обігрівачі далеко не ховайте

У середу, 20 жовтня, погода принесе українцям трохи зігріваючого тепла перед заморозками. Температура повітря трохи підвищиться - максимум до +18 градусів, але вночі мінусова. Синоптики попередили про сильні пориви вітру, місцями навіть штормові.

"До нас йде потепління! 20-го жовтня в більшості областей України вулиці наповняться щасливими людьми, які грітимуться при температурі повітря +12 +16 градусів", - написала синоптик Наталка Діденко в Facebook.

Погода в Україні, фото з pxhere
Погода в Україні, фото з pxhere

Найяскравіші образи Юлії Тимошенко цієї осені: від погон до "школярки"

60-річна політик чи не щодня демонструє в парламенті все нові і нові образи, затьмарюючи навіть молодших за віком жінок-нардепів. Одним з найбільш епатажних суконь, в якому Юлія Тимошенко прибула до сесійної зали на початку вересня, стало чорне вбрання, прикрашене стразами-ланцюжками. А доповнили його сережки з чорними каменями.

Одним з незвичайних жовтневих образів Юлії Тимошенко стала сукня "школярки", в якому вона викликала до зали парламенту прем'єра Дениса Шмигаля.

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

Настя Каменських в купальнику засвітила найпотаємніше, навіть Оля Полякова не стрималася: "Пальцем?"

На цей раз Настя Каменських здивувала своїх фанатів досить пікантними знімками в купальнику. Зірка одягла роздільний купальник в жовтому кольору і сфотографувалася на тлі синіх парасольок. При цьому співачка вибрала досить незвичайний ракурс, який вигідно показав всі її принади.

Цей ракурс навіть оцінила й інша популярна українська співака Оля Полякова, яка залишила під фото іронічний коментар: "Пальцем ноги знімала?".

Фото зі сторінки Насті Каменських
Фото зі сторінки Насті Каменських