Національний банк України опублікував курс валют на понеділок, 18 жовтня.

Ще у вівторок НБУ встановив вартість долара США, євро, російського рубля і польського злотого по відношенню до гривні, на решту тижня. У четвер відзначали День захисника України, тому була необхідність це зробити. Однак з Понеділка все, нарешті, змінилося і можна подивитися, що стало дешевше, а що дорожче.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Головна європейська валюта протягом тижня, від середи і до неділі, включно, перебувала на рівні — 30,4265 грн. Це на 8 копійок дешевше, ніж у вівторок. А зараз вона злегка піднялася, щоб почати понеділок з позиції — 30,446 грн.

Долар США перебував під звичним зменшенням вартості — 26,349, але зараз він став мінімально дешевше. Це зовсім незначне зменшення вартості — 26,3419 грн. Польський злотий наслідує приклад американського долара, тому залишився на своїй позиції і стоїть — 6,6538 грн за одну одиницю. А ось російський рубль знаходиться на рівні 3,6657 грн за 10 одиниць валюти РФ не побачив змін.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Офіційні курси валют Нацбанку на 18 жовтня встановлені на такому рівні:

100 доларів США - 2634,19 гривень (-0,71 грн).

100 євро - 3044,6 гривень (+1,95 грн).

Курс валют на 18 жовтня, скріншот: НБУ
Курс валют на 18 жовтня, скріншот: НБУ

Нагадаємо, курс валют на 17 жовтня облизує гривню перед кінцем вихідних: долару і євро уваги не приділяють

Як повідомляв Знай.ua, долар готує українцям "холодний душ" у жовтні: експерти спрогнозували "болючий" курс валют

Також Знай.ua писав, українця обдурили на 3 тисячі доларів біля обмінника: отримав від аферистів підроблені гроші