З'явилася інформація, що державний "ПриватБанк" вирішив обмежити кількість грошових переказів на місяць.

Зміни вступають в силу вже в жовтні. Про це йдеться на офіційному сайті "ПриватБанку". Там же зазначається, що протягом місяця понад сім мільйонів клієнтів користуються зручними перекладами з карти на карту. За їхньою статистикою, 99,7% з них - користуючись цією послугою, роблять менш 100 перекладів.

"ПриватБанк", фото: Знай.ua
"ПриватБанк", фото: Знай.ua

"Банк працює для вас, але чітко в рамках законодавства з протидії відмиванню брудних коштів та вимог фінансового моніторингу. Тому з жовтня 2021 роки ми вносимо незначні корективи в правила здійснення р2р перекладів щодо лімітів на перекази з картки на картку Visa/Mastercard через всі канали" , - йдеться на сайті.

Приватбанк. Фото: Delo.ua
Приватбанк. Фото: Delo.ua
Приватбанк. Фото: Delo.ua

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кількість перекладів обмежують до 100 в місяць, але для тих, хто отримує благодійну допомогу на банківську карту, слід звернутися в "ПриватБанк", щоб зняти ліміт.

Для тих, хто займається продажем товарів через інтернет, а ще отримує гроші з карти на карту - слід оформити ФОП згідно із законом. Це дозволить отримати необмежену кількість перекладів.

ПриватБанк, фото: скріншот з відео
ПриватБанк, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, українець з інвалідністю поскаржився на "ПриватБанк", який заблокував карту з пенсією: "За законом не можуть"

Як повідомляв "Знай.ua", "Технічна помилка": банкомати "Привату" знімають гроші українців, але готівки не дають

Знай.ua писав, шахраї списали 1000 гривень з кредитки Українки через Приват24, у Приватбанку винних не знайшли: "Зверніться до одержувача"