Українцям пообіцяли знизити тарифи на тепло: скільки заплатимо за опалення в квартирах і школах

Голова правління "Нафтогазу" Юрій Вітренко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що приватні підприємства цілком можуть розраховувати на ціну 13,7 грн за куб.м газу, як було запропоновано раніше і для бюджетних установ.

Контракт пропонують укласти на 15 місяців, до кінця 2022 року. У ньому пропишуть фіксовану ціну, не вимагатимуть банківської гарантії, і дозволять відстрочки платежу. Така пропозиція в першу чергу стосується шкіл і дитячих садків.

Як зігрітися при відключенні опалення, twitter.com/BBK_Bund
Як зігрітися при відключенні опалення, twitter.com/BBK_Bund

В електричку тільки з ковід-паспортом або тестом: "Укрзалізниця" поставила українцям жорсткі умови

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Починаючи з 21 жовтня в Україні почнуть діяти нові правила пасажирських перевезень. Ці вимоги повинні дотримуватися під час міжрегіональних пасажирських перевезень.

Згідно з постановою, міжобласні Пасажирські перевезення дозволяються за умови наявності у водіїв, екіпажу літака і пасажирів одного з таких документів: документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації (або одержання 1-ї дози для регіонів "жовтого" рівня); міжнародний, внутрішній або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію негативний результат ПЛР тесту; документ, що підтверджує одужання особи від COVID-19 (дія якого підтверджено Єдиним порталом електронних послуг); експрес-тест на визначення антигену коронавіруса (діє 72 ч.).

Укрзалізниця, фото: Знай.иа
Укрзалізниця, фото: Знай.иа

Осінні канікули в школах почнуться раніше: у Міносвіти опублікували новий графік

У Міністерстві освіти і науки України заявили, що є рекомендації - вводити осінні канікули в школі з 25 жовтня. Однак через пандемію коронавірусу в деяких областях і містах дітей вирішили "відпустити" на тиждень раніше.

Мелітополь - з 11 жовтня школярі навчаються дистанційно.
Львів - 18 жовтня учні 5-11 класів підуть на дистанційне навчання, канікули у них почнуться 25 числа.
Івано-Франківськ, Харків, Вінниця-18 жовтня діти йдуть на осінні канікули.
У Кременчуці канікули також почнуться на тиждень раніше - 18 жовтня, замість 25.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

Ксенія Мішина після розриву з Еллертом повернулася до одруженого Євгена Кота - "Чарівна казка"

Переможці "Танців із зірками" 2019 року Ксенія Мішина та Женя Кот повернуться на паркет у новому сезоні шоу. У всякому разі, так сподіваються фанати талант-шоу "Україна має талант" Євгена Кота після того, як він опублікував багатообіцяючий пост на своїй сторінці в Instagram.

"23-го жовтня на Вас чекає чарівна казка!", - підписав він знімок, на якому він обіймає Ксенію Мішину під прозорою парасолькою. Мішина одягнена в білий брючний костюм, а її волосся виглядає мокрим – ніби вона потрапила під проливний дощ. А Євген кокетливо виставив з-під парасольки праву ногу.

62 грн за літр, 187-за три: українці порівняли ціни на соняшникову олію в магазинах, оптом Не дешевше

Українцям показали, як їх можуть обманювати в супермаркетах. Виявляється, що купувати товар оптом - не завжди дешевше, і іноді споживачам доводиться переплачувати. Цього разу мова пішла про соняшникову олію в такому супермаркеті як АТБ.

Справа в тому, що покупцям запропонували акцію, і придбати 3 літри даного продукту всього за 187 гривень. Нічого не віщувало неприємностей, однак, покупці помітили підступ. Якщо розділити ціну на кількість вмісту, то виходить 62 гривні за літр соняшникової олії, в той час як літрова пляшка виходить значно дешевше, і ніякої економії немає.

Масло в Україні, фото з джерел
Масло в Україні, фото з джерел