Державна компанія України "Нафтогаз" планує запропонувати приватним підприємствам в країні контракти на постачання газу з фіксованим тарифом.

Голова правління "Нафтогазу" Юрій Вітренко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що приватні підприємства цілком можуть розраховувати на ціну 13,7 грн за куб.м газу, як було запропоновано раніше і для бюджетних установ.

Контракт пропонують укласти на 15 місяців, до кінця 2022 року. У ньому пропишуть фіксовану ціну, не вимагатимуть банківської гарантії, і дозволять відстрочки платежу. Така пропозиція в першу чергу стосується шкіл і дитячих садків.

"Ми найближчим часом запропонуємо контракти з фіксованою ціною на довший термін і для додаткових категорій споживачів, і там ціни будуть нижче поточного рівня місячних цін", - заявив Юрій Вітренко.

Скріншот з Facebook Юрій Вітренко
Скріншот з Facebook Юрій Вітренко

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що з 1 жовтня до 30 квітня 2021 року "Нафтогаз України" ввів новий тарифний план "Комфортний сезон", який дозволяє платити за газ рівномірними частинами щомісяця. Ціна на газ в тарифному плані становить 7,96 грн за куб. м з ПДВ і зафіксована на весь опалювальний сезон.

Раніше ми писали про те, що українці ходять в "обносках" і економлять на їжі: експерти показали бідність в цифрах

Нагадаємо, вчаться і лікуються при 14 градусах: ціни на газ зросли до 40 грн за куб, школи і лікарні мерзнуть

Як повідомляв Знай.uа, опалювальний сезон під загрозою зриву через мільярдні борги: тисячі українців можуть залишитися без газу взимку

Також портал Знай.uа писав, що тарифи на газ полетять в небеса вже в цьому місяці: експерт дав сумний прогноз