Українцям показали, як їх можуть обманювати в супермаркетах. Виявляється, що купувати товар оптом - не завжди дешевше, і іноді споживачам доводиться переплачувати.

Новий пост був опублікований в Telegram- каналі "Чорний список", де регулярно сповіщають українців про різні проблеми в різних сферах життя. Цього разу мова пішла про соняшникову олію в такому супермаркеті як АТБ.

Справа в тому, що покупцям запропонували акцію, і придбати 3 літри даного продукту всього за 187 гривень. Нічого не віщувало неприємностей, однак, покупці помітили підступ.

Справа в тому, що якщо розділити ціну на кількість вмісту, то виходить 62 гривні за літр соняшникової олії, в той час як літрова пляшка виходить значно дешевше, і ніякої економії немає.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скарга на магазин, фото: скріншот
Скарга на магазин, фото: скріншот

"Акція" від #АТБ. 3 літри олії коштують 187 грн (що в перерахунку дає 187/3=62 грн. літр). У той час як 1 літр того ж масла в літровій пляшці коштує, "цілих" 55 грн. Оптом адже дешевше... ДА?! # Дніпро " - сказано в повідомленні під постом, куди автор прикріпив фотографію з доказами.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають.

"Там не акція а цінник що товар з ареною атб 🤦";

"Там 825 а не 1лт, сліпі математики";

"На це і розраховано. Так ти купиш 3 шт по 1л і будеш думати, що на**ал систему, а насправді система на***ла тебе, бо ти купив 3 літрових пляшки, замість однієї літрової. Основа";

"Акція повинна бути прибутковою-закон маркетингу";

"Там, якщо фото Збільшити - не літр, А 0,9 л за 55,5 грн".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Нагадаємо, що українці впарили рибу з глистами в супермаркеті і вразили Радою

Раніше Знай повідомляв, що малина з цвіллю, тухла риба і "воскресла" прострочка

Також портал Знай писав, що українця ледь не нагодували окрошкою за 20 тисяч