Україна поступово повинна звикнути до того, що вже цього тижня осінні холоди покажуть себе у всій красі, адже на зустріч похмурості йдуть дощі і заморозки.

Дощів ще не було, але за даними синоптиків, вже в середу і на вихідних пройдуть перші опади за останній місяць. Нам потрібно пристосовуватися до теплого одягу після такого спекотного літа і Вересня. Відсутність сонячного тепла і ранкові тумани допоможуть в цьому. Десь вночі навіть збирається похолодання до -4℃.

Погода в Україні, фото: Знай.ua
Погода в Україні, фото: Знай.ua

У понеділок, 11 жовтня 2021 року, ситуація змінюється в бік похолодання. Сонечко привітно визирає з-за хмар, але гріти практично не буде. Шукайте в шафах шапки, занедбані після холодної зими. На карті Укргідрометцентру спостерігаються незначні зміни. З боку вітру ніяких відмінностей між неділею і понеділком не спостерігається.

"Шерсть, пух, кашемір, штани з начосом, пледи, товсті коти, багатоярусний одяг, шапки, рукавиці, навіть вдома, - актуальні. Якщо комунальники не схаменуться", - заявляє Наталка Діденко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Стовпчики термометрів 11 жовтня покажуть- + 12℃ ...+ 17℃ вдень і -4℃ ...+ 6℃ вночі у всіх областях. Опадів поки не спостерігається. Вітер на рівні 5-10 метрів в секунду (північно-східного напрямку). Найтепліше в Сімферополі — + 15℃ ...+17℃.

Температура повітря в Києві, 11 жовтня, буде близько +12℃ ...+ 14℃ вдень, вночі + 0℃ ...+2℃. Вітер очікується такий же, в столиці 5-10 метрів в секунду (північно-східного напрямку).

Прогноз погоди на 11 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 11 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, перехід на зимовий час: коли і куди переводити стрілки і як це вплине на здоров'я українців

Як повідомляв Знай.ua, лютий у жовтні: в Україні кілька днів триматимуться морози, тумани та шквальний вітер

Також Знай.ua писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання