Перша леді України Олена Зеленська часто ділиться важливими політичними новинами і досягненнями для блага всієї країни на особистій сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,7 мільйонів людей.

Дружина Президента розповіла про результати третього регіонального форуму, присвяченого поліпшенню і контролю правильного харчування в освітніх установах в рамках "Реформи системи шкільного харчування". Як відомо, захід відбувся в Дніпрі, за участю самої Олени Зеленської і прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Тематичні дискусії та виступи спікерів на форумі стосувалися впровадження та контролю нових норм харчування, безпеки та якості як основи реформи системи шкільного харчування, проектного підходу до переобладнання навчальних закладів та інших важливих тем.

В рамках Форуму також відбулася демонстрація можливостей сучасного технологічного процесу від команди ГО "Асоціація громадського харчування". За 45 хвилин кухарі приготували обід в асортименті з шести страв для 700 учасників форуму, а голова правління Асоціації Орест Степаняк презентував "дорожню карту" переходу на нові стандарти приготування.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Згадую початок реформи. Все починалося з мого простого бажання мами забезпечити корисне та смачне харчування у школі для дітей, але за два роки роботи це перетворилося на важливу місію", - написала Зеленська.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Олена Зеленська "пофестивалила" заради незрячих: Україна - країна талантів

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський заборонив легалізувати криптовалюту в Україні

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський вшанував пам'ять загиблих предків під час Другої світової війни: "Трагедія Бабиного Яру торкнулася кожного"