Як відомо, вранці, 8 жовтня був знайдений мертвим народний депутат , Антон Поляков. Після цього по мережі почали поширюватися новини про це з "сенсаційною" інформацією.

Видання "УП", яке посилається на джерело в політичній силі "Слуга народу" повідомляє, що Антон Поляков жив до смерті разом зі своєю колегою, депутатом партії "За майбутнє", Ганною Скороход.

Через те, що вона пішла від нього, він був не в собі, і важко переживав розрив. Таке повідомлення було відправлено Давидом Арахамією в партійних чатах.

ФОТО: ФБ НАРДЕПА ОЛЕКСІЯ ГОНЧАРЕНКА
ФОТО: ФБ НАРДЕПА ОЛЕКСІЯ ГОНЧАРЕНКА

Також, якщо вірити джерелу, то за день до загибелі, 7 жовтня, чоловік захотів повернутися і знову співпрацювати з партією "Слуга народу", так як більше не хотів бути в опозиції.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ну, а після звісток про смерть народного депутата, Анна Скороход прийшла в шок, і її навіть забрала швидка. Видання "УП"повідомляє, що вона почала швидко дзвонити Антону Полякову і кричала, що вагітна. Довелося викликати оперативно медиків, які і забрали її в лікарню.

Нагадаємо, що народний депутат помер у Києві, між 2 і 3 години ночі. Йому стало погано прямо в таксі.

Антон Поляков (фото прес-служба депутата)
Антон Поляков (фото прес-служба депутата)

На місце прибула бригада швидкої допомоги, яка до останнього намагалася врятувати йому життя, але, всі спроби виявилися марні. Антону Полякову на момент смерті було всього 33 роки.

На даний момент співробітники правоохоронних органів проводить всі необхідні слідчі дії, а тіло загиблого відправили на експертизу, щоб дізнатися справжню причину смерті.

Нагадаємо, що помер нардеп Андрій Поляков

Також, Галину Третьякову "зафукали" прямо в Раді за образу загиблого 33-річного Антона Полякова

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другим Ступкою