"Холостячка" Злата Огнєвіч майже голяка показала на що здатна: "безгрішне щастя"

Відома українська співачка Злата Огнєвіч, яка замінила актрису, зірку серіалу "Кріпосна" Ксенію Мішину в романтичному реаліті "Холостячка", продовжує "робити шум" навколо своєї нової прем'єри. Можна помітити, що на цей раз Злата буквально показала, чим багата її шикарна фігура. Для нового кліпу Злата прогулялася напівоголеною нічним Києвом.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram

Кілера з фільму "Зодіак" виявили в реальному світі, погубив 37 осіб: розпізнали по шрамах і черевиках

Зі Сполучених Штатів Америки прилетіла новина про серійного вбивцю, якого правоохоронні органи не могли обчислити багато десятиліть. Йдеться про "Зодіака". Повідомляється, що була встановлена особа вбивці, який переховувався під псевдонімом "Зодіак" і жертвами якого імовірно стали понад 40 осіб.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Гері Френсіс Пост, фото: Fox News
Гері Френсіс Пост, фото: Fox News

Принц Гаррі і Меган Маркл влаштували гучний скандал в готелі: скоро можуть розлучитися

Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл, які нещодавно потрапили в скандал через відверте інтерв'ю Опрі Вінфрі, влаштували скандал в готелі Нью-Йорка. Пара влаштувала неабиякий скандал в номері, на який не можливо було не рахуватися.

Принц Гаррі і Меган Маркл, кадр з відео
Принц Гаррі і Меган Маркл, кадр з відео

Скандальний Ківа перетворився на Дарта Вейдера з "Зоряних воєн" заради дня народження Путіна: "Так прибуде з вами сила"

Ілля Ківа привітав Володимира Путіна з Днем Народження на тлі українських прапорів і поділився приємними словами в ардес президента РФ. Народний депутат від партії ОПЗЖ просто "забув", що на Донбасі загинули тисячі наших воїнів у війні проти Російської Федерації, і привітав главу держави, що окупує Крим, з Днем Народження.

Ілля Ківа, фото: Instagram
Ілля Ківа, фото: Instagram

Скандал голосніше, ніж з серіалом "Свати": Лариса Ніцой присоромила українського актора за зйомки в Росії

Скандально відома українська дитяча письменниця Лариса Ніцой висловилася стосовно популярного актора, нашого співвітчизника, який відправився в РФ зніматися у фільмах. Під роздачу потрапив популярний український актор Віталій Салій, який відправився в країну-агресор, щоб знятися там в кіно. Цей серіал називається "Бухта глибока", прем'єра якого зараз на російському телебаченні. Відповідно, зняли його не так давно.

Лариса Ніцой, фото: Facebook
Лариса Ніцой, фото: Facebook