Україна пройшла вже цілий тиждень другого осіннього місяця, жовтня, і поступово пристосувалася до холодів, дощів, яких практично не було, і похмурості.

Осінній поріг ми вже давненько переступили, тому не сильно дивуємося, що вдень температура може бути навіть нижче +15℃. На сонечку ще можна якось пригрітися, але теплі речі вже повинні бути перед очима, щоб в будь-який момент з легкістю їх знайти, одягнутися і вийти на вулицю.

У понеділок, 8 жовтня 2021 року, ситуація зовсім не змінюється. Єдині відмінності, які можна помітити при вивченні карти Укргідрометцентру, посилення вітру і похолодання в Ужгороді, де останні дні було набагато тепліше, ніж де-небудь взагалі в Україні +19℃ ...+ 21℃ вдень.
Стовпчики термометрів 8 жовтня покажуть- + 11℃ ...+ 17℃ вдень і 0℃ ...+ 7℃ вночі у всіх областях. Опадів Немає ніде. Вітер очікується на рівні 7-12 метрів в секунду (північно-східного і східного напрямку). Тепліше, як завжди, в Ужгороді — +15℃ ...+17℃.

Температура повітря в Києві, 8 жовтня, буде близько +11℃ ...+ 13℃ вдень, вночі +1℃ ...+3℃. Вітер очікується такий же, в столиці 7-12 метрів в секунду (східного напрямку).

Прогноз погоди на 8 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 8 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, перехід на зимовий час: коли і куди переводити стрілки і як це вплине на здоров'я українців

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, лютий у жовтні: в Україні кілька днів триматимуться морози, тумани та шквальний вітер

Також Знай.ua писав, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання