У так званій "Донецькій Народній Республіці" почався справжній картопляний апокаліпсис, про що свідчать знімки і відео з місцевих ринків.

Ціна на цей продукт досягає цілих 40 гривень за кілограм, а ось маленькі зразки з гниллю можна придбати десь за 14 грн/кг.

"ДНР", фото з відкритих джерел
"ДНР", фото з відкритих джерел

"2014-й: створимо "ДНР", перестанемо годувати рагулів і заживемо! 2021-й: республіка не може забезпечити себе картоплею у Донецьку картопляний апокаліпсис. Ціна за кіло перевалила вже за 100 рублів (близько 40 грн)", - жартують користувачі в Інтернеті.

Жителі так званого "ДНР" розповідають, що це відбувається на тлі блокування вантажівок з картоплею на "кордоні". Все через те, що "влада" тимчасово окупованої української території уклала угоду з невідомими постачальниками з Росії, і через це заборонила заїжджати іншим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

"Але зате тепер зрозуміло, від чого весь цей час захищали Донбас хоробрі "ополченці". Від дешевої української картоплі!", "Згоден, дуже багато. У минулому році 15-25 руб коштувала нормальна картопля", "Лукашенко допоможе картохой", "Там скоро і вугілля не буде", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, в Києві любитель "русского мира" жорстко принизив українців: "Немає такої країни"

Як повідомляв "Знай.ua", з "ДНР" тікає стадо місцевих жителів, не витримали Путіна: голі і хрюкають

Знай.ua писав, прихильників "русского мира" масово звільнятимуть: першими з посад полетіли в Одесі та Києві