Користувачі Приватбанку часто залишають різні коментарі з приводу роботи служби підтримки, банкоматів і діяльності фінансової установи в цілому.

Зазвичай негативні відгуки українці залишають на сайті "Мінфіну", де працівники ПриватБанку зможуть відповісти на скарги користувачів.
Цього разу українець заявив, що в банківському додатку Приват24 регулярно відбуваються збої і незаконне зняття особистих коштів без згоди власника картки.

Ще місяць тому, у вересні місяці, з чоловіком трапилася неприємна ситуація - з його карти була проведена оплата на невідомому зарубіжному сайті, підтвердження прийшло на його Приват24 - 3Д пароль. Але, згоди на проведення такої операції він не давав. Українець також підозрює в махінаціях працівників банку, адже у них є доступ до всіх даних користувачів.

"Відразу ж вночі оскаржив транзакцію. Відповідь убила-допомогти не можемо, коментар до заявки не відповідає даним транзакції. Здавалося б на це все. Але вночі 03.10.2021 аналогічно намагалися списати гроші у дівчини. Ознаки аналогічні - злетіла авторизація в приват24", - написали в публікації.

скріншот з Мінфіну

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, "ПриватБанк" обрадував українців новим способом оплати: телефон і карту можна залишити вдома

Як повідомляв Знай.uа, в Хмельницькому банда підлітків обдурила автомат з готівкою і зірвала куш: купюри летіли в різні боки

Також портал Знай.uа писав, що з карток "Приватбанку" в українців пропадає по 15 тисяч гривень - навіть з тих, де немає кредиту: "У будь-який момент..."