Вже більше години користувачі з Європи не можуть скористатися соціальними мережами Facebook і Instagram, а також месенджером WhatsApp.

Ці сервіси досі недоступні для мільйонів користувачів з усього світу. Подробиці даного збою до цих пір невідомі, але не працюють не тільки сайти, але і додатки, десь з 18:40 за київським часом.

Робота за комп'ютером, скріншот відео
Робота за комп'ютером, скріншот відео

Жителі Центральної і Західної Європи, східної частини Сполучених Штатів Америки і Мексики щохвилини скаржаться на те, що неможливо зайти в ту чи іншу соціальну мережу. Однак ситуацію затьмарило і те, що проблеми зафіксували на стрімінговом сервісі Netflix, Steam і Playstation.

А ще користувачі скаржаться на Google, Amazon і Twitter. На 20:25 за київським часом ситуація не змінилася. Це самий глобальний та тривалий збій за останній час.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За комп'ютером, фото з відкритих джерел
За комп'ютером, фото з відкритих джерел

"Чи не працює в Казахстані, Instagram і WhatsApp", "Істаграм мертвий в Росії, в Сибіру", "В Україні і Франції не працює", "Воні були неправі, коли об'єднали FB, Instagram і WhatsApp", "Не працює в Росії :( Я чекав 40 хвилин", "Це пандемічний провал? Хто-небудь знає, коли це знову запрацює?", - пишуть користувачі в коментарях.

Робота за комп'ютером, фото: pixabay.com
Робота за комп'ютером, фото: pixabay.com

Нагадаємо, головні новини за 4 жовтня: Кузьма - Герой України, Разумков "не поспішає" залишати Раду і масштабний збій Facebook

Як повідомляв "Знай.ua", "Monobank" поставив все на паузу: масштабний збій не дає перевести гроші з карти

Знай.ua писав, Instagram і Facebook зазнали масштабного збою: мільйони користувачі повідомили про неполадки