В Україні щодня відбувається безліч страшних і іноді навіть смертельних подій.

Наприклад, зовсім недавно шість малоліток побили двох представників правоохоронних органів в АТБ через просте зауваження. У підсумку один чоловік помер від отриманих травм, а другого рятують лікарі. Але мова не про них.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Тітка одного хлопчика, який навчається в дев'ятому класі, розповіла про неприємну ситуацію, що трапилася на уроці праць. Хлопці робили стільчики, як сталася НП — один з них, ймовірно, жартома, кинув сидушку стільчика в якості бумеранга по класу. Предмет, у свою чергу, потрапив по голові її племінника, в область скроні.

"Учитель це побачивши, не надав ніякого значення. Швидку ніхто не викликав, до медсестри не відвели. Племінник просидів ще 2 уроки і написав бабусі, що йому погано, нудить і дуже болить голова. Бабуся повідомила класному керівнику, щоб відвели його до медсестри. Медсестра проміряла тиск - 145/90 було через 2 години після удару. Його відпустили додому, вдома боліла голова сильно, нудить, штормить, боляче дивитися по сторонах. Зробили МРТ і були у невролога - струс мозку", - написала жінка в публікації.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Facebook
Фото: Facebook

Після цього Українка додала, що ніхто навіть не намагався зв'язатися з батьками її племінника: ні керівництво навчального закладу, ні батьки хлопчика, який завдав цієї шкоди, ні класний керівник. Вона поцікавилася, що ж робити в цій ситуації.

"Струс мозку - фізичний збиток середньої тяжкості. За це вже йде кримінальна відповідальність! Поліція, заява і всі справи. Відповідачем школа!", "Ось найбільше, в таких випадках, мене дратує бажання адміністрації відморозитися і впевненість, що ніхто нікуди не буде скаржитися!", - пишуть користувачі в коментарях.

Скріншот: Facebook
Скріншот: Facebook

Нагадаємо, після Дня вчителя освітян обрадували "європейськими" зарплатами: від 19 до 170 тисяч гривень

Як повідомляв "Знай.ua", День вчителя 2021: алея "магії", гігант-листівка та емоційний фотосет - які сюрпризи підготували школярі

Знай.ua писав, безкоштовне і доступне всім: українці запропонували нову реформу освіти