Останній тиждень показав, що Україна остаточно переступила осінній поріг - у всіх областях, крім західних, панують холоди, періодичні дощі і похмурість.

Сонечко хоч і пригріває, але відчувається, що вже через два місяці настане зима. У понеділок, 4 жовтня 2021 року, ситуація практично не зміниться. По карті Укргідрометцентру видно, що в Ужгороді ситуація взагалі відмінна +19℃ ...+21℃ вдень.

Прогноз погоди, скріншот: Youtube
Прогноз погоди, скріншот: Youtube

Однак Українці всюди зможуть насолодитися безвітряною погодою, відсутністю осадкою і невеликою кількістю хмар. Вночі тривають заморозки, десь температура опуститься до 0℃. Це стосується Чернівецької області. З ранку спостерігається туман, заморозки і свіжість, яку можна відчути, якщо не прикрити голову.
Стовпчики термометрів 4 жовтня покажуть - +11℃ ...+21℃ вдень і 0℃ ...+9℃ вночі у всіх областях. Опадів не буде. Вітер очікується на рівні 3-8 метрів в секунду (східного і південно-східного напрямку, як було на день раніше). Найтепліше буде в західних регіонах, включаючи Ужгород, Івано-Франківськ та Львів.

Температура повітря в Києві, 4 жовтня, буде близько +14℃ ...+16℃ вдень, вночі +3℃ ...+5℃. Вітер очікується такий же, в столиці 3-8 метрів в секунду.

Прогноз погоди на 4 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр
Прогноз погоди на 4 жовтня, скріншот: Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, перехід на зимовий час: коли і куди переводити стрілки і як це вплине на здоров'я українців

Як повідомляв Знай.ua, календар магнітних бур: несприятливі дні і способи захистити себе від метеоудару

Також Знай.ua писав, вдарять морози і випаде перший сніг: в Україні очікується найхолодніша осінь.