У Кіровоградській області сталася трагедія. Повернувшись з армії, 20-річний хлопець на ім'я Владислав Юзвик покінчив життя самогубством, застрелившись з саморобної гвинтівки. Причиною такого вчинку стали борги, повідомляє Telegram-канал PRAVDA.

Призовники, фото АрміяInform
Призовники, фото АрміяInform

Хлопець записав прощальне відео в якому розповів, що його колишній товариш по службі виявився шахраєм і виманив у нього більше 25 000 гривень, які вже третій місяць не повертає і не виходить на зв'язок. У відео Владислав каже, що вже не може нічого нормально сприймати, що його сім'я влізла в кредити, які не може повернути, і виходу хлопець просто не бачить. Після цього він пішов у двір в будинку своїх батьків і вистрілив в себе. Від отриманих травм Владислав помер миттєво, швидка, яка прибула на місце, вже нічим не змогла допомогти. На відео Юзик виглядає дуже пригніченим. Вчинок товариша по службі привів його до важкої депресії, а вона — до непоправного.
Такі випадки можуть трапитися з кожним. Головне-реагувати спокійно і не нервувати. Будь-який кредит, навіть якщо гроші ви не побачили, завжди можна повернути, а життя одне, і її вам ніхто не поверне. Будьте обережні.

Нагадаємо, раніше почався осінній призов в армію 2021: скільки юнаків взують в Берци і підстрижуть "під нуль"

Також "Знай.иа" одружитися з бабусею або втекти через паркан: найпопулярніші способи "відкосити" від армії

Як повідомляв портал «Знай.иа", українських призовників запроторили до "Радянської" Армії: дивитися соромно

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще