Народна депутатка від політичної партії "Слуга народу" Єлизавета Ясько зізналася в любовних стосунках із затриманим екс-президентом Грузії Міхеїлом Саакашвілі.

На своїй особистій сторінці в Facebook Ясько опублікувала відео з Саакашвілі, ще до його від'їзду до Грузії, де його затримали правоохоронці. У кадрі єкс-президент робить оголошення про те, що вони разом і люблять один одного. Сама депутатка не дала жодних коментарів на відео, лише посміхалася і уважно слухала свого обранця.

У публікації дівчина попросила МЗС України, президента України Володимира Зеленського та інших представників української влади звернути увагу на "незаконне затримання" Саакашвілі і закликала "захищати наших громадян".

"Тільки такі, як Міша, готові ризикувати за свою Батьківщину. Я його повністю підтримую. Бо вчинила б так само за Україну", - написала Єлизавета Ясько.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Ліза Ясько, скріншот з Facebook

Нагадаємо, в Грузії Саакашвілі заочно засудили до шести років в'язниці. Його визнали винним в організації нападу на колишнього депутата Валерія Гелашвілі в 2005 році і звинуватили по ряду інших кримінальних справ. 1 жовтня екс-депутата зупинили в центрі Тбілісі співробітники МВС Грузії.

Нагадаємо, Михайло Саакашвілі затриманий в Грузії після повернення на батьківщину

Як повідомляв Знай.uа, українцям пообіцяли субсидії на 10 тисяч: хто отримає комуналку "на халяву"

Також портал Знай.uа писав, що Слуги народу "зажурили" в скромному готелі Трускавця: "Немає золотого унітазу..."