Слуги народу "зажурили" в скромному готелі Трускавця: "Немає золотого унітазу..."

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олексій Леонов показав номер у готелі в Трускавці, де житиме зі своїми колегами. Перше, що зазначив народний обранець при огляді своїх апартаментів, тут немає "золотого унітазу".

"Немає золотого унітазу в номері. Якщо чесно, мені навіть трішки сумно з цього приводу. Двомісний номер. Сказали, що будемо жити по двоє. Тільки не зрозумів, чому ліжко велике. Зараз почекаю сусіда і дізнаюся, хто цей щасливчик", - каже він у відео.

Слуги народу на Донбасі, фото: кадр з відео
Слуги народу на Донбасі, фото: кадр з відео

Укртелеком підвищив тарифи за використання телефонії: скільки заплатимо і кого торкнеться

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зміна вартості пакетних послуг стосується тільки тих абонентів домашньої телефонії, які віддають перевагу використанню пакету з включеними хвилинами для дзвінків на номери мобільних операторів і міжміські дзвінки.

"Вартість таких пакетів збільшується на 40 грн на місяць, при цьому в них додається від 200 до 500 додаткових хвилин для дзвінків на мобільні номери. Фактично, це збільшення розмірів пакетних пропозицій, для якого існують економічне та ринкове обґрунтування", – зазначили в "Укртелекомі".

"Укртелекомом", скріншот з відео
"Укртелекомом", скріншот з відео

Андрій Шевченко показав свого головного "наставника": "9 дивовижних років"

Відомий український футболіст зворушливо привітав свого сина з днем народження. Крім того, Андрій Шевченко виклав добірку фотографій свого сина Олександра. Варто додати, що з нагоди Днів народження своїх синів Андрій Шевченко завжди викладає вітальні пости, залишаючи теплі слова для своїх дітей.

"З днем народження нашого Олександра. 9 дивовижних років. Ти нас так багато чому навчив, і ми щасливі і раді, що ти у нас є. З днем Народження, мій син. 🎉💫🥳❤", - написав Андрій Шевченко.

Син Андрія Шевченка Олександр, instagram.com/andriyshevchenko
Син Андрія Шевченка Олександр, instagram.com/andriyshevchenko

Прості способи відрізнити справжню ковбасу від підробки: зовнішній вигляд, запах і не тільки

Для дітей ковбасу купувати зовсім не варто, а для дорослих потрібно підбирати тільки вищі сорти, в яких не менше 100 відсотків м'яса. Також, необхідно брати тільки той товар, який був упакований на виробництві, а не співробітником магазину в супермаркеті. Так можна дуже легко уникнути прострочених товарів. До слова, термін придатності потрібно перевіряти кожен раз, як і зовнішній вигляд і запах.

За акції або зниженою ціною купувати цей продукт також не потрібно, так як найімовірніше з товаром щось не так, і його намагаються якомога швидше збути.

Домашня варена ковбаса, кадр з відео
Домашня варена ковбаса, кадр з відео

Шмигаль змусить Раду працювати в "бойовому режимі"

За його словами, Верховна Рада спокійно може обробляти близько 350 законопроектів та ініціатив протягом одного року. Тому наступні два-три роки будуть висуватися реформи в так званому "бойовому режимі". Денис Шмигаль заявив, що Україна ще ніколи не володіла настільки синхронізованою провладною командою. Зараз всі чновники разом працюють над низкою ключових реформ, включаючи цифровізацію, ринок землі, електроринок, газовий ринок.

"Реформа адміністративно-територіального устрою, підтримка соціально вразливих верств населення, програма забезпечення житлом, створення безбар'єрного простору, підтримка малого та середнього бізнесу, дерегуляція, реформа фіскальних органів", – додав прем'єр-міністр.

Денис Шмигаль, фото: Facebook
Денис Шмигаль, фото: Facebook