З 1 жовтня для українців подорожчають послуги фіксованого зв'язку оператора Укртелеком.

Найбільший в країні оператор "Укртелеком" попередив своїх клієнтів про підвищення абонентської плати за користування послугою телефонії з початку жовтня.

Зміна вартості пакетних послуг стосується тільки тих абонентів домашньої телефонії, які віддають перевагу використанню пакету з включеними хвилинами для дзвінків на номери мобільних операторів і міжміські дзвінки.

"Вартість таких пакетів збільшується на 40 грн на місяць, при цьому в них додається від 200 до 500 додаткових хвилин для дзвінків на мобільні номери. Фактично, це збільшення розмірів пакетних пропозицій, для якого існують економічне та ринкове обґрунтування", – зазначили в "Укртелекомі".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У зв'язку з оновленнями, тепер абонентам тарифного плану "Домашній Безлімітний" пропонується 500 додаткових хвилин всього за 8 копійок за хвилину.

"В цілому ж з жовтня з пакетом "Домашній Безлімітний" тепер можна спілкуватися з мобільними абонентами 1000 хвилин, 1000 хвилин по країні", – додав оператор.

Вартість пакетних пропозицій становитиме від 164 до 189 грн на місяць, залежно від обраної пропозиції. Для абонентів, які не користуються пакетними пропозиціями, вартість тарифного плану не змінюється.

Укртелеком
Укртелеком

Нагадаємо, День вчителя 2021: алея "магії", гігант-листівка та емоційний фотосет - які сюрпризи підготували школярі

Як повідомляв Знай.uа, опалювальний сезон почнеться не без проблем, українці скаржаться: "Мінімум 35 гривень за кіловат, а може і більше"

Також портал Знай.uа писав, що мужчина прожив 127 щасливих років без хвороб і розкрив секрет довголіття: "Головне це..."