У Луцьку жінка вже рік не може відключитися від послуг компанії "Укртелекомом". При цьому сім'ї досі приходять повідомлення про заборгованість.
Про це повідомляють місцеві журналісти.

Лучанка вже рік не може розірвати відносини з "Укртелекомом". Запевняє, провід цього оператора обрізали давно, а повідомлення про заборгованість надходять досі.

"Укртелекомом", скріншот з відео
"Укртелекомом", скріншот з відео

"Укртелекомом" взагалі не відпускає своїх клієнтів. Пропонує тимчасове відключення за певну суму. Пропонує на один місяць відключення і так далі", - розповіла жінка.

Родині лучанки досі приходять повідомлення про заборгованість за послуги цієї копанні. При цьому літню жінку на ім'я якої укладено договір - тероризують колектори.
Жінка каже: вже не раз пробувала розірвати стосунки з компанією. Але кожен раз, коли приходила зі своїм питанням, їй показували на вихід.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще